Заедничка рамка за проценка 2020

Европската мрежа на јавни администрации (ЕУПАН) е неформална мрежа на Генералните директори одговорни за јавните администрации во земјите-членки на Европската Унија, Европската комисија (ЕК) и на земјите- набљудувачи Прочитај повеќе

Покана за воспоставување на Мрежа за управување со квалитет во јавниот сектор во Република Северна Македонија

Стратегијата за реформа на јавната администрација и Акцискиот план усвоени во 2018 година содржат конкретни мерки за широка примена на управувањето со квалитет во Република Северна Македонија Прочитај повеќе

Работилница на неформалната мрежа за управување со квалитет во јавниот сектор

На 20 ноември 2019 година во хотел Радика во Маврово се одржа работилница на неформалната мрежа за управување со квалитет во јавниот сектор Прочитај повеќе

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support