Подготовка на новиот Национален План за Управување со Квалитет 2023-2025

Владата на Република Северна Македонија на вчерашната седница ја усвои информацијата за почеток на подготовка на новиот Национален План за Управување со Квалитет во јавниот сектор 2023-2025 Прочитај повеќе

ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА НА НОВИОТ НАЦИОНАЛЕН ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТ 2023-2025

Министерство за информатичко општество и администрација заедно со релевантните чинители од областа на управување со квалитетно од нашата држава започна со изработка на новиот Национален План за Управување со Квалитет 2023-2025 Прочитај повеќе

CAF Consensus Workshop at MISA, North Macedonia, brought new insights for further improvements

CAF project implementation at the Ministry of Information Society and Administration (MISA) went through the second and the most important phase – Consensus workshop, which aims to get a consensus on the inputs provided by each CAF Self-assessment group member through CAF Questionaire Прочитај повеќе

Работилница на неформалната мрежа за управување со квалитет во јавниот сектор

На 20 ноември 2019 година во хотел Радика во Маврово се одржа работилница на неформалната мрежа за управување со квалитет во јавниот сектор Прочитај повеќе

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support