За повеќе информации во врска со инструментите за управување со квалитет во јавниот сектор:
Министерство за информатичко општество и администрација

бул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.54
1000 Скопје
www.mioa.gov.mk

Лице за контакт:

Емилија Георгиева Ѓошевски
телефон: 078823984
е-mail: emilija.gjoshevski@mioa.gov.mk

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support