Република Северна Македонија е дел од првото издание на EUPAN eNews

Република Северна Македонија е дел од првото издание на EUPAN eNews, Изготвено од Европска мрежа за јавна администрација (EUPAN), а со Република Словенија се единствените земји од Балканот кои се дел од ова издание. Министерство за информатичко општество и администрација е претставник на нашата замја во Мрежата, што не прави дотолку повеќе среќни за овој наш успех.

https://www.dgaep.gov.pt/EUPAN_ENEWS

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support